ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Göztepeli danışman mı geliyor?

Karşıyaka'ya Göztepeli danışman mı geliyor?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Göztepeli danışman mı geliyor?

Yeni bir yapılanmaya giderek kulübü profesyonel yöneticilere emanet etmeyi planlayan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ'un başdanışmanlık görevine Göztepe'den ayrılan Tunç Kökbuğur'u getirileceği gündeme geldi.

Göztepe'de 2008-2015 yılları arasında çalışan ve sonra görevine son verilen Tunç Kökbuğur, Karşıyaka'da uzun yıllar külüp müdürlüğü yapan Tuncay Kökbuğur'un oğlu. Tunç Kökbuğur, sezon öncesi elden geçen Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne gelerek incelemelerde bulundu. Pınar Karşıyaka'da uzun süredir maaş alamayan Tesis Müdürü Rüştü Özbayram, geçen ay istifa etmişti.
Tunç Kökbuğur, uzun yıllar Göztepe'de basketbol okullarında çalışıp, şirketler basketbol ligi ve buna benzer organizasyonlar yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Perşembe ve Cuma günleri kavrulacağız
Sonraki Haber Ayça Öğretmen çekiçte rekor kırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?