ANA SAYFA > SPOR > Ayça Öğretmen çekiçte rekor kırdı

Ayça Öğretmen çekiçte rekor kırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayça Öğretmen çekiçte rekor kırdı

Karşıyaka Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu Müdürü Ayça Örenel Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası’nda çekiç atmada Yeni Türkiye Rekoru kırdı.

İzmir Atatürk Stadı Seha Aksoy Sahasında düzenlenen Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası’nda +45 yaş kadınlar çekiç atmada Ayça Örenel 19.60’lık derecesiyle Türkiye Rekorunun yeni sahibi oldu. Eski rekor yine 16.40’lık dereceyle kendisine aitti.

İzmir Atletizm Spor Kulübü sporcusu olan Örenel; Atletizm alanında Milli Sporcu  ve Beden Eğitimi öğretmeni olan eşinin antrenörlüğünde bu yarışmaya 4 ay önce hazırlandığını belirterek şunları söyledi. “Ortaokul yıllarında atletizm ile tanıştım. Lise yıllarının sonuna kadar 100mt ve gülle atma branşlarında spora devam ettim. Uzun bir aradan sonra ilk kez +45 yaş çekiç atma kategorisinde yarışmaya katıldım.  Atmalar kategorisinde teknik bir özelliğe sahip olan çekiç atma, zor ama çok sevdiğim bir alan. Bu yıl okulumuzda " Karşıyaka İlçesi Çoçuk Atletizmi Şenliği" düzenledik. ATLETİZMİR şenliğine, Karşıyaka Kaymakamlığımız önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, Ege Üniversitesi Spor Bilimleri YuksekOkulu  ve sponsor kuruluşlar destek verdi. Bu şenliğin organizasyonu sırasında atletizme destek veren bu konuda çalışmalar yapan çok değerli akademisyenler ve sporcularla çalıştık. Bu çalışma benim de atletizme yeniden başlamamın gerekçesini de oluşturdu. Spor yapmak, sağlıklı olmanın öncelikli yolu. Herkesin yetenekleri ölçüsünde spor yaparak mutlu olmasını istiyorum. " 
Haber: Yılmaz DURMAZ/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Göztepeli danışman mı geliyor?
Sonraki Haber Kavgayı ayırmak isteyen kadın bıçaklanarak öldü…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?