ANA SAYFA > İZMİR > Perşembe ve Cuma günleri kavrulacağız

Perşembe ve Cuma günleri kavrulacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Perşembe ve Cuma günleri kavrulacağız

Meteoroloji 2. Bölge Müdürü M. Latif Gültekin, sıcak hava dalgasının etkisi ile perşembe ve cuma günü İzmir’in sahil kesimlerinin 39 dereceye, iç kesimlerin ise 42 dereceye yükselebileceğini söyledi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürü M. Latif Gültekin, sıcak hava dalgasının etkisi ile perşembe ve cuma günü İzmir'in sahil kesimlerinin 39 dereceye, iç kesimlerin ise 42 dereceye yükselebileceğini söyledi. Pazartesi ise yağışlı havanın etkisiyle sıcaklık yaklaşık 5 derece düşecek.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürü M. Latif Gültekin, Kuzey Afrika'dan gelecek sıcak hava dalgasını değerlendirdi. Bugün, yarın ve çarşamba günü 37 derecelik sıcaklık yaşayacak olan İzmir, perşembe ve cuma günü adeta kavrulacak. Gültekin, "Perşembe ve cuma günü İzmir'in sahil kesimlerinde hava sıcaklığının 39 dereceye, iç kesimlerdeki hava sıcaklığının ise 42 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Mevsim normallerinin 5-6 derece üzerinde bir sıcaklıkla karşılaşacağız. Cumadan sonra kuzeyden gelen serin ve yağışlı havanın etkisiyle cumartesi gününden itibaren sıcaklıklar düşecek. Cumartesi günü 37-38, pazar günü ise 36 derecelik bir sıcaklık bekleniyor. Pazartesi yağışlı havanın da etkisiyle sıcaklık 5 derece düşerek 31-32 derece arasında seyredecek" dedi.

Gültekin, perşembe ve cuma günü, vatandaşların direkt gelen güneş ışınlarından kaçınmaları gerektiği uyarısında bulundu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın grubu ve rakipleri belli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'ya Göztepeli danışman mı geliyor?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?