ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın gündeminde denenen gurbetçiler var

Karşıyaka’nın gündeminde denenen gurbetçiler var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın gündeminde denenen gurbetçiler var

Yeni sezon öncesi kadro kurma çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, çalışmalar sırasında denediği genç futbolcuları transfer listesine aldı.

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra kadrosunu kısa sürede şekillendirmek ve en az 2-3 yıl kulübe hizmet edecek bir kadro kurmak isteyen Karşıyaka’nın gündeminde, denemelere katılan 2 gurbetçi oyuncu yer alıyor.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde dün gerçekleştirilen idmana katılan Serhat Kott ve Ünal Tosun’la ilgilenen yeşil kırmızılıların, özellikle Serhat Kott’la anlaşmayı düşündüğü öğrenildi.

1997 doğumlu genç ofansif ortasaha Serhat, daha önce Alman devleri Borussia Dortmund ve Schalke 04’ün altyapı takımlarında forma giydi. Sol bek ve sol açık mevkilerinde de görev yapan Serhat, 2013-2014 sezonunda Borussia Dortmund u17 takımıyla Alman B Gençler Şampiyonluğu, 2014-2015 sezonunda ise Schalke 04 u19 takımıyla Alman A Gençler Şampiyonluğu yaşadı. Serhat, yüksek top tekniğiyle dikkat çekiyor.

1992 doğumlu olan Ünal Tosun da yine ofansif ortasaha mevkisinde forma giyiyor. Almanya’nın Münich kentinde dünyaya gelen ve iki ayağını da kullanabilen gurbetçi oyuncu, en son Alman 5. Lig ekiplerinden Regensburg II forması giydi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, taraftar sürpriziyle moral buldu
Sonraki Haber İzmir iş dünyası, darbe girişimini kınadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?