ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, taraftar sürpriziyle moral buldu

Kaf Kaf, taraftar sürpriziyle moral buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, taraftar sürpriziyle moral buldu

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka, dün akşam yapılan idmanda taraftarının sürpriziyle moral buldu.

Sezon öncesi hazırlıklarının ilk aşamasını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleştiren Karşıyaka’nın dünkü idmanı, Teknik Direktör Soner Tolungüç idaresinde gerçekleştirildi. Çalışmalara 19 lisanslı futbolcunun yanı sıra u19 takımından Bartu İnal, Berk Yılmaz Özlem, Ersagun Akbar Karaman, Batuhan Çalışkan, Umut Kara, Serhat Söğüt ve denemeye gelen 4 futbolcu katıldı. Karşıyaka’da ayrıca dün sözleşme imzalayan Mustafa Aşan ve Ahmet Şahbaz da ayaklarının tozuyla çalışmalara katıldı. Çalışmaları, Başkan Mutlu Altuğ da yakından takip etti.

Yeşil kırmızılı futbolcular, idman sahasına çıktıklarında ise taraftarının sürpriziyle karşılaştı. Sahayı saran tellerin destek pankartlarıyla dolu olduğunu gören futbolcular, çalışmalarını ekstra motivasyonla sürdürdü. Karşıyaka’nın bazı genç futbolcuları, kendilerine destek için hazırlanan pankartların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir davası, bir kez daha ertelendi
Sonraki Haber Karşıyaka’nın gündeminde denenen gurbetçiler var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?