ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın efsaneleri mezarları başında anıldı

Karşıyaka'nın efsaneleri mezarları başında anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın efsaneleri mezarları başında anıldı

Temmuz ayı içerisinde vefat etmiş, yıllarca Karşıyaka'ya emek vererek camiada adını unutulmazlar arasına yazdırmış efsane isimler, mezarları başında anıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Temmuz ayı içerisinde vefat etmiş, yıllarca Karşıyaka'ya hizmet ederek adını camianın unutulmazları arasına yazdıran isimler, bugün düzenlenen anma programıyla mezarları başında anıldı.

Karşıyakalı duayen gazeteci Sancar Maruflu'nun öncülük ettiği, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Ekber Göçer, Karşıyaka futbol takımının eski teknik direktörü Hüseyin Hamamcı, Karşıyaka'nın eski basketbol şube başkanlarından Ateş Özerk gibi camianın ileri gelen isimlerinin katıldığı anma programı, Karşıyaka'nın efsane kaptanı Erol Baş'ın Soğukkuyu Kabristanı'ndaki mezarında başladı. Program kapsamında daha sonra Karşıyaka'nın eski Milli futbolcusu Suat Gürbüzer ve Basketbolcu Ersin Faralyalı da mezarları başında anıldı. Programa katılan Karşıyakalılar, efsane sporcularla ilgili konuşmalar yaparak duygularını dile getirdiler.

 

Haber: Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'na darbe etkisi...
Sonraki Haber Kaf Kaf’ta kadro şekilleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?