ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’ta kadro şekilleniyor

Kaf Kaf’ta kadro şekilleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’ta kadro şekilleniyor

Yeni sezon öncesi çalışmaların ilk ayağını genç futbolcularıyla Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde sürdüren Karşıyaka, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

25 Temmuz’da başlayacak olan 2.etap çalışmalarından önce anlaştığı tüm oyunculara prensip anlaşması imzalatarak kadrosunu şekillendirmeyi, transferin önünün açılmasıyla beraber sözleşmeleri de resmileştirerek çalışmalarını tam kadro olarak sürdürmeyi planlayan Karşıyaka, transferde yoluna tam gaz devam ediyor.

Daha önce iç transferde Mustafa Aşan’la sözleşme yenilen, Tokatspor’dan da Ahmet Şahbaz’la prensip anlaşmasına varan Karşıyaka’nın prensip anlaşmasına vardığı bir başka oyuncu solbek Abdullah Çoban da dün ilk kez yeşil kırmızılılarla idmana katıldı. İlk etap çalışmalarının başladığı günden bu yana birçok oyuncuyu da denemeye alan Kaf Kaf’ta denenen oyunculardan Serhat Kot’un da göze girdiği ve Borussia Dortmund altyapısından yetişen oyuncunun takımda tutulacağı öğrenildi. Serhat’la beraber denemelere giren gurbetçi oyuncu Ünal Tosun’la ilgili kararın ise, Davraz’da yapılacak olan 2. etap çalışmalarından önce verilmesi bekleniyor.

Kiralamalarda işlem tamam

Karşıyaka’ya uzun yıllar hizmet edecek oyuncuların yanı sıra, kadro derinliğini sağlamak adına Süper Lig kulüplerinden genç ve yetenekli oyuncuları kiralamak adına girişimlerini de sürdüren Karşıyaka, bu konuda da 2 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Bursaspor altyapısından yetişen 20 yaşındaki forvet Enes Ata’yla anlaşma sağlayan Karşıyaka, Sivasspor’dan 20 yaşındaki genç stoper Keram Onaylı’yı da kiralama yöntemiyle kadrosuna kattı. Genç stoper Keram, dün ilk kez yeşil kırmızılıların antrenmanına katılırken, Enes’in de bir kaç gün içerisinde takıma dahil olacağı ve bu iki transferin de bedelsiz olarak gerçekleştiği öğrenildi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın efsaneleri mezarları başında anıldı
Sonraki Haber "Meme estetiği, özgüveni artırıyor"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?