ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'na darbe etkisi...

Karşıyaka Stadı'na darbe etkisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'na darbe etkisi...

Ülkedeki her kurumu derinden etkileyen 15 Temmuz darbe girişimden, Kaf Kaf'ın kurtuluşu olarak görülen Yalı'ya yapılacak Stadı'na ilişkin süreç de etkilendi.

Kulübün geleceğini kurtaracak en büyük proje olarak görülen Karşıyaka Stadı'nın yapımı, daha önce açılan davalar sonucunda ihalenin iptal edilmesiyle durdurulmuş, Kaf Kaf dosyayı Danıştay'a taşımıştı. Danıştay'dan olumlu veya olumsuz bir kararın ivedilikle çıkmasını isteyen Karşıyaka, olumsuz karara karşı B planını da hazırlamıştı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletin tüm kurumlarında başlayan operasyonlar sebebiyle 48 Danıştay üyesinin görevden alınması, Kaf Kaf'ın statla ilgili sürecini de sıkıntıya soktu. Gelinen noktada Danıştay'da bekleyen tüm dosyalarla ilgili süreçlerin uzayabileceği ve Kaf Kaf'ın da bu durumdan nasibini alabileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Abla ve ağabeyler, köylerdeki kardeşleriyle buluşuyor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın efsaneleri mezarları başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?