ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın 2. Lig'deki rakipleri belli oldu

Karşıyaka'nın 2. Lig'deki rakipleri belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın 2. Lig'deki rakipleri belli oldu

Karşıyaka'nın önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto 2.Lig'de grupların belirlendiği kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'e veda ederek Spor Toto 2. Lig'e düşen Karşıyaka'nın rakipleri, bugün yapılan kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimi sonucunda Kırmızı Gruba düşen Karşıyaka, yine geçtiğimiz sezon lige veda eden 1461 Trabzon ve Kayseri Erciyesspor'la da aynı grupta yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu, lig fikstürünün ise ileri bir tarihte belirleneceğini açıkladı.

Karşıyaka, önümüzdeki sezon ligi ilk sırada tamamlamayı başarabilirse tekrar PTT 1. Lig'e yükselecek. Grubunda ilk 5 içerisinde yer alması durumunda ise play-off oynamaya hak kazanacak. Yeşil Kırmızılılar grubunu son 3 sırada bitirirse, bir alt lige düşecek.

İşte Kaf Kaf'ın önümüzdeki sezon mücadele edeceği rakipleri:

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Destek kampanyasına Akpınar ve Yücel de omuz verdi
Sonraki Haber Yalı Mahallesi, araç alt geçidi ve sevgi yolu istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?