ANA SAYFA > SPOR > Destek kampanyasına Akpınar ve Yücel de omuz verdi

Destek kampanyasına Akpınar ve Yücel de omuz verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Destek kampanyasına Akpınar ve Yücel de omuz verdi

Karşıyaka Spor Kulübü'ne destek olmak için başlatılan yardım kampanyasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de el attı.

Transfer yasağını kaldırmaya çalışan Karşıyaka'da eski yöneticilerden Tayfun Yelkenbiçer'in önerisiyle gündeme gelen yardım kampanyasının detayları görüşülüyor. Yönetim ve camianın ileri gelenleri, kampanyaya öncülük etmesini istedikleri Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Kaymakam Sadettin Yücel'le bir araya geldi. Yeşil kırmızılılar, kulübe yardım edebilecek isimlerin listesini oluşturduktan sonra 13 Temmuz Çarşamba günü Kent Restoran'da Akpınar ve Yücel'in öncülüğünde geniş katılımlı bir kahvaltı organizasyonu düzenleyip, kampanyayı tanıtacak. Başkan Akpınar ve Kaymakam Yücel, destek verecekleri tek tek telefonla arayacak, toplanan tüm kaynak transfer yasağına harcanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a puan silme cezası gelebilir
Sonraki Haber Karşıyaka'nın 2. Lig'deki rakipleri belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?