ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı STK'lardan ''Yeni Anayasa'ya Hayır'' yürüyüşü

Karşıyakalı STK'lardan ''Yeni Anayasa'ya Hayır'' yürüyüşü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı STK'lardan ''Yeni Anayasa'ya Hayır'' yürüyüşü

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi ve Eğitim-İş İzmir 3 No.lu Şube, yeni Anayasa çalışmalarına karşı bir yürüyüş düzenledi.

Yeni Anayasa girişimine karşı çıkan kitle örgütlerinin düzenlediği eyleme Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin İzmir Şubeleri ile Eğitim-İş üyesi emekçiler katıldı.

Ayrıca, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD), Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 68’liler Birliği Vakfı, Latife Hanım Gurubu ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Örgütleri de yürüyüş ve basın açıklamasına destek verdiler.

Saat 17:30 da İZBAN İstasyonu önünde başlayan ve Karşıyaka Çarşı'da devam eden yürüyüşe, zaman zaman çevredeki vatandaşlar da destek verdi. “Bölücü Anayasa İstemiyoruz”, “Türksüz Anayasa İstemiyoruz”, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”,“Ne ABD ne AB Tam Bağımsız Türkiye” sloganlarının atıldığı yürüyüş, Karşıyaka Çarşı'nın iskele çıkışında son buldu.

Yürüyüşün sonunda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, eylem Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Işıl Caner okuduğu basın açıklaması ile sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filizlere bir ödül de SODEM'den
Sonraki Haber İzmir'de ''Annemin Yarası'' izdihamı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?