ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de ''Annemin Yarası'' izdihamı

İzmir'de ''Annemin Yarası'' izdihamı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ''Annemin Yarası'' izdihamı

11 Mart’ta vizyona giren başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası” filminin Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen görkemli galasının ardından bu kez de İzmir’de seyircili gösterimi yapıldı.

Seyircili izleme öncesi filmin oyuncuları Ozan Güven, Meryem Uzerli ve Bora Akkaş önceki gün İzmir Hilton’da basın mensuplarıyla biraraya geldiler. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular ardından İzmir Optimum Outlet fuaye alanında hayranları ile buluştular.

TEZAHÜRATLAR NEDENİYLE FİLM 15 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile Alışveriş Merkezi’nin meydanında toplanan 5.000’den fazla kişi oyuncuları görmek için izdiham yarattı. AVM Meydanında oyuncuların yaptığı konuşma ve hayranları ile çektirdikleri selfi ise dakikalarca alkışlandı. 450 kişilik büyük salonda filmi oyuncularla birlikte izleyen sinemaseverlerin film öncesi sahnede kendilerini selamlayan oyunculara yaptıkları sesli tezahüratları ve alkışları nedeniyle film 15 dakika geç başladı. Finalde film dakikalarca ayakta alkışlandı. On sekiz yaşındaki Salih’in (Bora Akkaş) gerçek ailesini bulma hikayesini konu alan yapımcılığını BKM Film’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Annemin Yarası”nın bir sonraki gala durağı 17 Mart’ta Berlin olacak...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı STK'lardan ''Yeni Anayasa'ya Hayır'' yürüyüşü
Sonraki Haber Caz Festivali'nde Pan Flüt ve Piyano buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?