ANA SAYFA > GÜNDEM > Filizlere bir ödül de SODEM'den

Filizlere bir ödül de SODEM'den

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filizlere bir ödül de SODEM'den

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye’de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan ve 122 üye belediye ile ülkede 15 milyon nüfusu temsil eden Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri etkinliklerini İzmir Seferihisar’da gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Yerel Yönetim Ödülleri'nde Karşıyaka Belediyesi'nin Avrupa çapında da ödül almış projesi Karşıyaka'nın Filizleri de ödüle layık görüldü. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ödülü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ESHOT’a “100 körüklü” daha geliyor
Sonraki Haber Karşıyakalı STK'lardan ''Yeni Anayasa'ya Hayır'' yürüyüşü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?