ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı okul ve kurum müdürleri toplandı

Karşıyakalı okul ve kurum müdürleri toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı okul ve kurum müdürleri toplandı

Karşıyaka’da Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurum müdürleri 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı hazırlık çalışma toplantısı yapıldı.

Karşıyaka Öğretmenevi'nde okul ve kurum müdürleri toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürleri Bahattin Gengörü, Hüseyin Furtuna, okul ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda Kaymakam Yücel ile Müdür İslamoğlu konuşma yaptı.
Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada kapısının her zaman açık olduğunu, telefon numarasının müdürlerin hepsinde olduğunu, 24 saat kendisini arayabileceklerini söyledi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu da 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı’nda da başarılara imza atmak istediklerini söyledi.
Müdürler toplantısında 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının Değerlendirmesi yapılırken, TEOG, YGS ve LYS sınavları ele alındı. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında başarıyı arttıracak çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda, öğrenci kayıt kabul işlemleri, okulöncesi eğitimin yaygınlaştırılması, Okul Sağlığı ve Beslenme Dostu Okul Programı, Stratejik Planlar, Projeler, Sağlıklı Yaşam Kulüplerinin yanı sıra öğretmen görevlendirmeleri, ücretli öğretmen alımları ve yatırım ve onarımlar görüşüldü.


Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Matematik öğretirken işlemin şekli değil nedeni tartışılmalı
Sonraki Haber Karşıyakalılar da şaştı kaldı bu işe!.. Kim bu Umutcan?..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?