ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalılar da şaştı kaldı bu işe!.. Kim bu Umutcan?..

Karşıyakalılar da şaştı kaldı bu işe!.. Kim bu Umutcan?..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar da şaştı kaldı bu işe!.. Kim bu Umutcan?..

PTT 1. Lig'de yeni sezona Süper Lig parolasıyla başlayıp dış transferde 16 futbolcuyu bünyesine katan Karşıyaka'da herkes birbirine Umutcan Gülmez'i soruyor.

Sezon başında Yeni Bornovaspor'dan transfer edilip profesyonel sözleşme imzalanan ve lisansı çıkarılan 21 yaşındaki Umutcan Gülmez'in kulüple hiçbir bağlantısının olmadığı iddia ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde yeşil-kırmızılı kulüp adına lisansı çıkan genç futbolcunun ne Profesyonel A Takım, ne U-21 Takımı ne de altyapıların her hangi bir takımında yer almadığı görüldü.
Profesyonel takımın teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Böyle bir futbolcuyu tanımıyorum ve benim kadromda yok" dedi.
Karşıyaka Altyapı Sorumlusu Rıza Tuyuran da, "Umutcan Gülmez daha önceki yıllarda U-15 takımında yer alıyordu. Ancak bu yıl bu oyuncu hiçbir takımımın kadrosunda yer almıyor" açıklamasını yaptı.
Oysaki 10.01.1993 Tunceli doğumlu Umutcan Gülmez'e 13.08.2014 tarihinde 1832300 numaralı lisans çıkarılmış. Lisansın başlangıç tarihi:  11.08.2014, bitiş tarihi: 31.05.2015.
Karşıyaka Belediyespor'da filiz lisansı 2006 yılında çıkan Umutcan Gülmez, 2009'da Çiğli Belediyespor'a transfer oldu. 2011'de Karşıyaka'ya gelen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 2013 ocak ayında Bayraklı Onurspor'a oradan da geçen sezon başında Elazığspor'a oldu ve 5 maçta A2 formasını giydi. Umutcan, 2013-2014 sezonunun ikinci yarısını Yeni Bornovaspor'da geçirdi. Bu takımda 4 lig maçında 279 dakika sahada kalan genç futbolcu, 14 Ağustos 2014'te Karşıyaka ile profesyonel sözleşme imzaladı. Kendi facebook sayfasında da genç futbolcunun Karşıyaka Spor Kulübü'nde futbolcu, memleketi Karşıyaka yazıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı okul ve kurum müdürleri toplandı
Sonraki Haber Nermin Bezmen Karşıyakalılar'la buluştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?