ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKALI GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ...

KARŞIYAKALI GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ...

Karşıyaka Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Mesleki Eğitim Bölümü öğrencisi Güneş Akyol’un yüzmedeki başarıları, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yüzel tarafından da ödüllendirildi...

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre serbestte Ege Bölge Birincisi, 50 metre sırtüstü yarışmasında da Türkiye ikincisi olan Güneş Akyol’a Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel madalya taktı.
Karşıyaka Kaymakam Yücel, "Güneş’in madalyasını takmaktan çok büyük mutluluk duydum. Güneş’in, İsmail Cem Aksu’nun ve bunlar gibi öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyorum. Bu bize gösteriyor ki azim, başarı yolundaki bütün engelleri kaldırır" dedi.
Aynı yarışmada 200 metre serbest Türkiye birincisi, 400 metre serbest Türkiye birincisi ve 100 metre kelebek Türkiye ikincisi İsmail Cem Aksu’nun antrenmanda olduğu için törene katılamadı.
Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA FAZLA PARA İSTEYEN FUTBOLCUYA KAPI GÖSTERİLECEK
Sonraki Haber “ENGELSİZ BİR DÜNYA BENİMDE HAKKIM” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?