ANA SAYFA > EĞİTİM > “ENGELSİZ BİR DÜNYA BENİMDE HAKKIM” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

“ENGELSİZ BİR DÜNYA BENİMDE HAKKIM” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“ENGELSİZ BİR DÜNYA BENİMDE HAKKIM”  ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce “Engelsiz bir dünta benim de hakkım” sloganı ile düzenlenen “Özel Eğitim ve Kaynaştırma Şenliği” nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Şenlik kapsamında öğrenciler arasında şiir, resim, kompozisyon dalında yarışmalar düzenlendi. Karşıyaka’nın değişik yerlerinde etkinlikler yapıldı. Soma Faciası nedeniyle ara verilen bazı etkinlikler ise gerçekleştirilemedi.
Karşıyaka Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi salonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve şube Müdürü Osman Yağmur tarafından ödülleri verildi.
Kaynaşım öğrencilerinin, ya da engelli öğrencilerin sosyal yaşama entegrasyonu, yaşamlarının kolaylaştırılması, sorunlarının dile getirilmesi amacıyla düzenlenen “Engelsiz Bir Dünya Benim De Hakkım” konulu yarışmada dereceye girenler şunlar; Resim dalında, Özel eğitim merkezleri arasında Fatih Kambur, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezleri arasında Yeliz Karahan, ilkokul resimde Ali Kaya İlkokulu’ndan Eylül Ayaz birinci oldu. Liseler arası Kompozisyon yarışmasında Cihat Kora Anadolu Lisesi’nden Ezgi Şakirler, ortaokul kompozisyonda Metin Aşıkoğlu Ortaokulu’ndan Tolga Ültay, ortaokul şiir dalında Fevzi Paşa Ortaokulu’ndan Gonca Duru Biçer, lise şiir dalında M. A. Lahur Ticaret Meslek Lisesi’nden Kadriye Köker birinci olurken Aysu yaman mansiyon aldı.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKALI GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ...
Sonraki Haber KARŞIYAKA TÜNELLERİ'NDE YANGIN

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?