ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA'DA FAZLA PARA İSTEYEN FUTBOLCUYA KAPI GÖSTERİLECEK

KARŞIYAKA'DA FAZLA PARA İSTEYEN FUTBOLCUYA KAPI GÖSTERİLECEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DA FAZLA PARA İSTEYEN FUTBOLCUYA KAPI GÖSTERİLECEK

Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri, futbol iç ve dış transferde kime elini attıysa yüksek rakamlarla karşılaştı. Geçen sezon 220 bin TL'ye oynayan Burak yeni dönem için yönetimden 500 bin TL talep etti.

Fethiyespor'la sözleşmesi biten orta saha Onur Okan'la masaya oturan yönetim oyuncunun istediği 400 bin TL nedeniyle geri adım attı. Çaykur Rizesporlu file bekçisi David Loriya, istediği 200 bin dolar yıllık ücrette indirim yapmadı.
Fiyatların tavan yapması üzerine Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, Karşıyaka'da oynamak isteyenfutbolcularla yola devam edeceklerini söyledi. Diniz, "Oyuncular için tavan ücretler belirleyeceğiz. Bu ücretlerden fazlasını veremeyiz" dedi.
Diniz geçen sezondan kadroda kalan futbolculara haftaiçinde bir miktar ödeme yapacaklarını da dile getirdi. İç transferde Mustafa, Caner ve Erdi'yle pazartesi gününden itibaren görüşmeyi planlıyor.
Karşıyaka'dan yıllık ücretine yüzde yüzün üzerinde zam isteyen Burak yönetimi şaşırtırken tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarını baz aldığı ortaya çıktı. Karşıyaka'da geçen sezon Burak ve Berkan 220, Mehmet 160, Ofoedu 200, Rıdvan 250, Mustafa ile Caner 300'er bin TL'ye oynadı. Servan aylık 9 bin, Cenk Özbey 2 bin TL aldı. Takıma devre arasında dahil olan Cafercan ile Ahmet Arı yarım sezon için 250'şer, Can Erdem 200, Onur Alkan 150 bin TL'ye imza atınca makas açıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA VOLEYBOL'DA 2 FİRE VERDİ...
Sonraki Haber KARŞIYAKALI GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?