ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı genç girişimci motosiklet kurbanı...

Karşıyakalı genç girişimci motosiklet kurbanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı genç girişimci motosiklet kurbanı...

Girişim dünyasının yakından tanıdığı isimlerden birisi olan Karşıyakalı Can Dörtkardeşler, motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybetti.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olan ve ülkemizde önemli bir girişimin kurucularından birisi olan 1993 yılında Karşıyaka'da doğan Can Dörtkardeşler, üniversitesinin ilk senesinde okulda öğrendiklerini pratiğe dökme amacıyla bir moda danışmanlığı şirketi kurmuştu. 
Bir buçuk senelik süreç sonrasında Otsimo isimli bir sosyal girişimin küçük ortağı olan Can, son 4 yılı aşkın süredir Udentify'ın başında CEO olarak bulunuyordu.Can Dörtkardeşler'in hayatını kaybetmesinin ardından kurucusu olduğu girişimden de paylaşım yapıldı. 
Sosyal medyada yapılan paylaşımda "Firmamızın kurucusu, değerli dostumuz, kardeşimiz Can Dörtkardeşleri'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadesi yer aldı.
Udentify'ın kurucu ortaklarından birisi olan Can Dörtkardeşler, girişimiyle 2018 yılında 300 bin TL tohum yatırımı almıştı. Başarılı girişim Udentify ile Dörtkardeşler ve ekibi, Google Analytics'in sunduğu özellikleri fiziksel dünyaya entegre etmişti. Girişim, fiziksel yapay zekâ destekli otonom yönetim sistemiyle mağazadaki durumu şirketlere sunuyordu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 3 Kızgın 0
Önceki Haber Bina proje suretleri ücretsiz...
Sonraki Haber Küçükyumuk Ailesi’nin adını yaşatmak amacıyla kampanya başlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?