ANA SAYFA > İZMİR > Küçükyumuk Ailesi’nin adını yaşatmak amacıyla kampanya başlatıldı

Küçükyumuk Ailesi’nin adını yaşatmak amacıyla kampanya başlatıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçükyumuk Ailesi’nin adını yaşatmak amacıyla kampanya başlatıldı

İzmir depreminde hayatını kaybeden Mert Küçükyumuk, eşi Eda ve 2 yaşındaki oğlu Ateş için ailesi ve dostları Küçükyumuk Hatıra Ormanı’nın oluşturulması için harekete geçti. Sosyal medyadan duyurulan kampanya için isteyen herkes bağışta bulunabiliyor.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) da yıllarca TOG bünyesinde gönüllü olarak projelerde yer alan ve sosyal sorumluluk eğitimleri vererek pek çok gencin kendisi gibi gönüllü olmasına vesile olan  Mert’’in ve ailesinin anısını yaşatmak için bir burs fonu oluşturdu. Toplum Gönüllüleri Vakfı, “Mert & Eda & Ateş Küçükyumuk Burs Fonu” ile  üniversiteli gençlerin eğitimine destek olacak!  
Uzun yıllar, sosyal fayda yaratmak için Dokuz Eylül Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu’nda gönüllülük yapanMert Küçükyumuk 33 yılık yaşamı boyunca birçok sosyal sorumluluk projesinde görev aldı. 30 Ekim günü İzmir’i vuran 6.6 şiddetindeki depremde eşi Eda ve 2 yaşındaki oğulları Ateş’le birlikte Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı enkazı altında kalan Küçükyumuk ailesinden 51 saat sonra kötü haber geldi. Yakınları ve çalışma arkadaşları Küçükyumuk ailesinin adını yaşatmak için adeta seferber oldu. Bir yandan aile adına üniversiteli gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak için Toplum Gönüllüleri Vakfı ile burs fonu oluşturulurken, diğer yandan da Ege Orman Vakfı iş birliğinde kurulacak hatıra ormanı için fidan bağışı kampanyası başlatıldı.  Mert Küçükyumuk’un arkadaşları; “Çok sevdiğimiz arkadaşımız Mert ve ailesinin adı bundan böyle hatıra ormanında yaşayacak. Aile adına açılan burs fonuyla da ihtiyaç sahibi  üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunulacak” dedi. 
Hatıra Ormanı ve Burs Fonuna herkes bağışta bulunabilecek

Ailesi ve dostları tarafından oluşturulan hatıra ormanı kampanyasına Mert Küçükyumuk’un kız kardeşinin görev yaptığı Insider şirketindeki çalışma arkadaşlarından da büyük destek geldi. Kampanyaya fidan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların Ege Orman Vakfı İş Bankası Gündoğdu Şubesi’nde Küçükyumuk hatıra ormanı için açılan hesaba bağışta bulunabileceği ifade edildi. TOG tarafından oluşturulan ve Mert’in birlikte gönüllülük yaptığı dostları tarafından desteklenen burs fonu içinse; aşağıdaki hesap bilgilerinden bağış yapılabilecek. 

Burs Bağış Hesap Bilgileri:
Garanti Bankası Bağlarbaşı Şubesi
Hesap Alıcı Adı: Toplum Gönüllüleri Vakfı
Hesap No: 422 - 6294863
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı genç girişimci motosiklet kurbanı...
Sonraki Haber Edebiyat Otobüsü kapılarını Çiğlili okurlara açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?