ANA SAYFA > GÜNDEM > Bina proje suretleri ücretsiz...

Bina proje suretleri ücretsiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bina proje suretleri ücretsiz...

Karşıyaka Belediye Meclisi bu akşam yaptığı olağanüstü Kasım toplantısında 2 kararı oylamaya sundu.

Karşıyaka BNelediye Meclisi bugün Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay başkanlığında toplandı. Karşıyaka Belediye Meclisi bu olağanüstü Kasım toplantısında 2 önemli kararı oyladı. 
Bunlardan birincisinde depreme bağlı olarak konutlarında veya işyerlerinde hasar oluşan ve hasarlı olduğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kesinleştirilen binalar için vatandaşların Karşıyaka Belediyesi'nden almak zorunda oldukları bina proje suretlerinin ücretsiz alabilecekler. Bu konuda meclis ücretsiz verilmesi için karar aldı. 
Bir diğer karar da, www.karsiyakahaber.com 'un 4 gün önce verdiği Karşıyaka Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kuruyor haberi gerçekleşti ve Karşıyaka  Belediyesinde "Deprem ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü" kurulmasına oy birliği ile karar verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı sahilinde deniz marulu sorunu bitmiyor
Sonraki Haber Karşıyakalı genç girişimci motosiklet kurbanı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?