ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka'dan İzmir İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Bediha Salnur'a tebrik ziyareti

Karşıyaka'dan İzmir İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Bediha Salnur'a tebrik ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan İzmir İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Bediha Salnur'a tebrik ziyareti

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve beraberindeki kurum yöneticileri İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden atanan Uz. Dr. Bediha Salnur’u ziyaret ederek, başarılar diledi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Müftüsü Cahit Erhun, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Halk Bankası Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Karşıyaka Haber Gazetesi Yazarı Yılmaz Durmaz ile birlikte Uz. Dr. Bediha Salnur’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaymakam Yücel, İl Sağlık Müdürlüğünün geliştireceği her projeye katkı sunmaya hazır olduklarını belirterek şöyle konuştu “Karşıyaka’mızda sağlık alanında Türkiye’de ilk olan sağlıklı yaşam kulüpleri başarılı çalışmalar yapıyor. Organ bağışında da Karşıyakalılar çok duyarlı. İyi katılım var. Tabi İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün özverili çalışmaları ile oluyor bunlar. İnsanımızın sağlığı için her projeye katkı sunmaya hazırız.”

Dr. Salnur ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, İzmirlilerin sağlıklı yaşamalarını sürdürebilecekleri yeni projelerinin olduğunu, hastalığı önlemenin tedavi etmekten daha kolay olduğunu, çalışmalarını bu yönden de sürdüreceklerini söyledi. Uz. Dr. Salnur, uyuşturucu ile mücadele projelerinde de Karşıyaka’nın öncü olacağını sözlerine ekledi.

Uz. Dr. Bediha Salnur, organ bağışı gibi önemli bir projede İzmir’i Türkiye’de birinci sıraya oturttuğu gibi, sayısız projelere imza atması ile tanınıyor.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: “İzmir Bakırçay Üniversitesi’nin adı Şehit Fethi Sekin Üniversitesi olsun
Sonraki Haber Karşıyaka Divanı toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?