ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Divanı toplandı

Karşıyaka Divanı toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Divanı toplandı

Karşıyaka Spor Kulübü Divanı tüzük gereği olağan bilgilendirme toplantısını yaptı

Çok sayıda divan üyesinin katıldığı Karşıyaka Yelken Şubesi'ndeki toplantıda Divan Başkanı Cihan Büyükoral ve Divan Başkan Yardımcısı Halil Zeki Osma stadın durumu ile ilgili son gelişmeler konusunda bilgi verdi. Kulup başkanı Mutlu Altuğ ve muhasip üye ve basketbol şube sorumluluğuna getirilen Serdar Işıldar ise kulübün gelir ve giderleri ilgili mali durum bilgilerini aktarıp, divan üyelerinin sorularını cevaplandırdılar.
Başkan Mutlu Altuğ, “Geçirdiğimiz denetim sürecinde de bize belirtilen ilk husus, hesapların tek kasadan yönetilmesi gerekliliği konusuydu. Yani gelen ve giden her türlü hesabın tek bir merkezden yönetilmesi. Bu sayede Yönetim Kurulu, Divan Kurulu ve camia hesaplara hakim olabilecek. Hiçbir şekilde hakim olamadığınız hesaplardan sorumlu olmanız, takdir edersiniz ki, eşyanın doğasına aykırı” dedi.

Haber ve Fotoğraflar: Vehbi MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan İzmir İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Bediha Salnur'a tebrik ziyareti
Sonraki Haber Karşıyakalı voleybolcu Ayşegül ameliyat oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?