ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Yönetim ve Divan’dan ortak stat çıkışı

Karşıyaka’da Yönetim ve Divan’dan ortak stat çıkışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Yönetim ve Divan’dan ortak stat çıkışı

Karşıyaka’da önümüzdeki ay yapılması planan Büyük Divan Toplantısı öncesi, Divan Kurulu üyeleri ile Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Önümüzdeki ay tüm Divan üyeleri ile büyük bir toplantı gerçekleştirmeyi planlayan Karşıyaka’da, toplantı öncesi Divan Kurulu üyeleri ile Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek kulüpteki güncel durumu masaya yatırdı. Kulüp binasında gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren toplantıda, Mutlu Altuğ başkanlığındaki Yönetim Kurulu tarafından, Cihan Büyükoral başkanlığındaki Divan Kurulu üyelerine kulüpte yürütülen tüm faaliyetlerle ilgili detaylı bilgi verildiği öğrenildi.

Ortak stat çıkışı                                                    

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mutlu Altuğ ve Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, son günlerde kamuoyunun gündemini meşgul eden stat konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe Yönetimi’nin Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmesi üzerinden Karşıyaka Yönetimi’nin stat konusunda çalışmıyormuş gibi yıpratılmasının çok yanlış olduğunu belirten Cihan Büyükoral, “Onlar şu anda yeni tamamladıkları projeyi Başbakan’a sunarak onay aldı. Oysa biz bu aşamayı zaten 4 yıl önce gerçekleştirdik. Bizim projelerimiz onaylanmış, ihalemiz yapılmış, inşaat da başlamıştı. Bizim stadımızla ilgili süreç yargının elinde ve şu an siyasilerle yapılacak görüşmelerin bir etkisi yok. Yargı süreci de yakından takip ediliyor” dedi.

Yönetim Kurulu olarak stat konusunun en büyük öncelikleri olduğunu ve süreci her zaman yakından takip ettiklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ da, “Biz yönetim olarak var gücümüzle stadımız için çalışıyoruz. Yargıdaki süreçte dosyanın nerede olduğunu, hangi raportöre gittiğini bile gün be gün takip halindeyiz” diyerek, stat konusunda bir çalışma yapılmadığı algısının yanlış olduğunun altını çizdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuzlaspor maçı biletleri satışta
Sonraki Haber Kaf Kaf’tan altyapıya destek kampanyası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?