ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’tan altyapıya destek kampanyası

Kaf Kaf’tan altyapıya destek kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’tan altyapıya destek kampanyası

Bu sezon futbolda altyapı ağırlıklı oyuncularıyla mücadele eden, basketbolda da altyapıda elde ettiği zaferlerlerle adından söz ettiren Karşıyaka Spor Kulübü, altyapıları geliştirmek için esnaftan destek isteyecek.

Tarihi boyunca elde ettiği pek çok başarıyı altyapısından yetiştirdiği öz evlatlarına borçlu olan ve bu sezon futbolda lig mücadelesini de altyapıdan yetişen gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile verecek olan Karşıyaka Spor Kulübü’nde yönetim, kulübün yarınları olan altyapıların imkanlarını genişletebilmek adına yeni bir projeye imza attı.

Karşıyaka’nın evlatları için, Karşıyaka’nın ekonomik dinamosu olan esnafları hedefleyen bir kampanya başlatmayı planlayan yönetim, bastırdığı stickerlarla esnaftan gençler için destek isteyecek. Projede bağış için bir üst sınır olması beklenmezken, alt sınırın ise 100-150 lira civarında olması bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan projeye destek olan esnaflar, işletmelerinin camlarına “Bu müessese KSK Basketbol Alt Yapıya destek vermektedir” ve “Bu müessese KSK Futbol Alt Yapıya destek vermektedir” yazan özel tasarım stickerlar yapıştırarak Karşıyaka’nın gençlerine destek olmanın haklı gururunu yaşayacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber - ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Yönetim ve Divan’dan ortak stat çıkışı
Sonraki Haber 94. yıla coşkulu resepsiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?