ANA SAYFA > SPOR > Tuzlaspor maçı biletleri satışta

Tuzlaspor maçı biletleri satışta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuzlaspor maçı biletleri satışta

Spor Toto 2. Lig'de ilk kez taraftarıyla buluşacak olan Karşıyaka'nın, yarın oynayacağı Tuzlaspor maçının biletleri bugün satışa çıkıyor.

Spor Toto 2. Lig'de ilk maçında Bugsaşspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Karşıyaka, bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeşil kırmızılıların yarın saat 16:30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağı Tuzlaspor karşılaşmasının biletleri bugün satışa çıkacak.

KSK Store'lardan temin edilebilecek biletlerin fiyatları ise, 15 lira olarak belirlendi. Maçta Karşıyaka taraftarı Kapalı Tribün'de yerini alacakken, Tuzlaspor taraftarına da Mersinli Kale Arkası Tribünü ayrıldı. Deplasman takım taraftarı için de bilet fiyatları 15 lira olarak belirlendi. Passolig uygulanmasının bulunmadığı 2. Lig'de taraftarı önündeki ilk maçında Karşıyaka, tribünlerden aldığı güçle 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kurban eti şifa olsun
Sonraki Haber Karşıyaka’da Yönetim ve Divan’dan ortak stat çıkışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?