ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yapanlara ceza

Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yapanlara ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yapanlara ceza

Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yaptığı tespit edilen 7 kişiye para cezası verildi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İzmir Körfezi'nde Bostanlı önlerinde yasa dışı su ürünleri avcılığını önlemek ve tespit etmek maksadıyla Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığına bağlı ekipler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından denizden ve karadan kontrol ve denetimler yapıldı.

Yasak sahada karides avcılığı yaptığı tespit edilen 7 kişiye, Sahil Güvenlik unsurları tarafından "1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu"na muhalefetten toplam 7 bin 385 lira idari para cezası verildi.

Ayrıca Karşıyaka Yelken Kulübü ile Bostanlı Vapur İskelesi arasında kalan sahada tespit edilen 10 karides ağı, İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından denizden toplandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Euroleague salonu belli oldu...
Sonraki Haber Dumlupınar: Uyum sıkıntısı çekmeyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?