ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Euroleague salonu belli oldu...

Pınar Karşıyaka'nın Euroleague salonu belli oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Euroleague salonu belli oldu...

Tarihinde ilk kez THY Euroleague'de mücadele edecek olan Pınar Karşıyaka'nın maçlarını oynayacağı salon belli oldu...

Geçtiğimiz günlerde İzmir'e gelerek Karşıyaka Spor Salonu ve Halkapınar Spor Salonu'nu gezerek gerekli incelemeleri yapan Euroleague Direktörü Selver Dzigal ile Euroleague Medya Direktörü Tonia Gomez raporunu sundu. Bu rapor dahilinde her iki salonda da eksiklerin tamamlanması halinde maçların oynanacağı Pınar Karşıyaka'ya bildirildi.

Euroleague Direktörü Selver Dzigal ile Euroleague Medya Direktörü Tonia Gomez, her iki tesisi de tepeden tırnağa kontrol ederken,  salonlarda skorboard, dijital reklam panoları, potalar, parke zemin, soyunma odaları, VIP, protokol ve basın tribünleri, canlı yayın alanları, turnike sistemleri, seyirci giriş çıkışları, otopark, yangın söndürme, kamera sistemleri, antrenman salonları, havalandırma ve ışıklandırma sistemlerini detaylı bir şekilde denetlemiş ve eksikleri not etmişti.

Heyet Barcelona'ya döndükten sonra raporlarını yazarak, kararın verilmesini sağladı. Böylelikle Kaf Kaf, eksikleri giderdiği takdirde her iki salonda da maç oynayacak. Karar Pınar Karşıyaka yönetiminde. Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, eksiklerin geldiğini ve hemen yetkililerle görüşeceklerini ve en kısa zamanda da tamamlanmasını sağlayacaklarını söyledi.

Karşıyaka Spor Salonu Karşıyaka Belediyesi, Halkapınar Spor Salonu da Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğüne ait.

BASKETBOLİG.COM /ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yapanlara ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?