ANA SAYFA > SPOR > Dumlupınar: Uyum sıkıntısı çekmeyeceğiz

Dumlupınar: Uyum sıkıntısı çekmeyeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınar: Uyum sıkıntısı çekmeyeceğiz

Karşıyaka'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yeni bir kadroları olduğunu fakat uyum sıkıntısı çekmeyeceklerini söyledi.

Karşıyaka'nın yeni transferleri Djiby Fall ve Senijad İbricic, yeşil kırmızılı forma altında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. 2011-12 sezonunda Lokomotiv Moskova'dan takım arkadaşı olan ikili, 4 sezon sonra İzmir'de yeniden buluştu.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Bizi Süper Lig hedefine taşıyacak, kalitelerine güvendiğim iki oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyum" dedi.Fall'ın Başakşehir'den alınan Tayfun Pektürk'le de Almanya'nın Fürth takımında birlikte oynadığını hatırlatan Dumlupınar, "Kaleci Agayev, Çağlar, Serkan, Berkay Can ve Mehmet Eren, geçen sezon Kayseri'de birlikteydi. Elazığ'dan gelen Zeki ise Tayfun ve Ömer Can'la Başakşehir'den arkadaş. Yeni bir ekip oluşturduk, ancak uyum sıkıntısı çekmeyeceğiz. Çünkü herkes birbirini tanıyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yasak sahada karides avcılığı yapanlara ceza
Sonraki Haber Teleferik açıldığı gün arıza yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?