ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da sarı kart uyarısı...

Karşıyaka'da sarı kart uyarısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sarı kart uyarısı...

Son 3 maçında sahadan beraberlik alarak ayrılan ve kaybettiği 6 puanla alt sıralardan uzaklaşma fırsatını kaçıran Karşıyakalı futbolculara sarı kart uyarısı...

Pazar günü Antalya Kemer'de düşme hattında yer alan Kemerspor 2003 ile karşılaşacak olan yeşil kırmızılı ekip rakibini yenip 4 haftalık galibiyet özlemine son vermek amacında.Sarı kart sınırında olan kaleci Erdoğan, stoper Metin, sol bek Onur, orta saha oyuncusu Harun ve forvet Doğukan teknik heyet tarafından uyarıldı.Bu futbolcular kart görmeleri halinde bir sonraki hafta İzmir'de oynanacak Alibeyköyspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil-kırmızılılarda cezaları sona eren ön libero Arif ve Fatih ile sakatlıktan çıkan Doğukan bu hafta kadroda yer alacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti
Sonraki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi Takımı başkan Akpınar'a kupalarını götürdü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Yavuz Yavuz 01.02.2019

Son 1,5 yıldaki 53 maçın ancak 11'ini kazanan 4231 kurgulu takımımız, resmi olarak 3. lig, - kalite olarak bir amatör lig takımı ile maç yapacak ve yine toplam 3 gol pozisyonuna girecek. Çekingen takım kurma zihniyetini bırakmazsanız BAL da bile pozisyona giremezsiniz. Onlar bile sizin yarı sahanızda top çevirir.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?