ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisi Takımı başkan Akpınar'a kupalarını götürdü...

Bostanlıspor Masa Tenisi Takımı başkan Akpınar'a kupalarını götürdü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisi Takımı başkan Akpınar'a kupalarını götürdü...

Bostanlıspor'un İzmir ve Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği son 3 şampiyonasında 1 ikincilik, 2 üçüncülük elde eden yıldız bayan masa tenisi takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a kupaları götürdü.

Bostanlıspor Kulübü Başkan Avni Erboy, eğitim kurulu başkanı Yılmaz Durmaz, başantrenör Mustafa Şaşmaz ile sporcular Eylül Yeler, Ekin Yeler ve Gözde Kınar'dan oluşan Bostanlıspor yıldız bayan masa tenisi takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı makamında ziyaret etti.
Bostanlıspor'a destekleri için başkan Akpınar'a teşekkür eden Bostanlısporlu masa teniscilere başarılı olmanın yollarını aktaran ve kendisinin sporu çok sevdiğini, futbol oynadığını belirten başkan Hüseyin Mutlu Akpınar sporculara kitabını imzalayıp hediye etti.
Bostanlıspor yıldız bayan masa tenisi takımı katıldığı son 3 genç ve büyük bayanlar il birinciliklerinde 1 ikincilik, 2 birincilik ve bireysel olarak da şampiyonluklar elde etti.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sarı kart uyarısı...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?