ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

Bostanlıspor Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

Bostanlıspor'un İzmir Masa Tenisi İl Birinciliklerinde ve Masa Tenisi Federasyonu faaliyetlerinde başarılı olan yıldız bayan takımı, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti.

Masa Tenisinde son 2 yıl Karşıyaka'yı tek kulüp olarak başarıyla temsil ederek, geçen yıl da katıldıkları 3 turnuvadan kupayla ayrılan Bostanlıspor Yıldız Bayan Masa Tenisi takımını, başkan Avni Erboy ve antrenör Mustafa Şaşmaz ile birlikte makamında kabul eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır sporcular Eylül Yeler, Ekim Yeler, Gözde Kınar'ı kutladı ve onlara hediye verdi.
İyi bir masa tenisi sporcusu olan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ile tanışan başarılı sporcular, kaymakam Çalışır'ın "sizinle maç yapmak istiyorum. En iyiniz hangisiyse onunla oynayacağım" teklifi üzerine "üçümüz de" cevabı alınca, "demek ki 3 maç garanti" dedi. Bostanlıspor Kulübüne gelerek antrenmanlarını izleyeceğini de söyledi.
Bostanlıspor'un çeşitli branşlardaki başarılarını geldiği günden bu yana duyduğunu ve mutlu olduğunu ifade eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, sporculara "öğretim ve spor birlikte gittiği sürece başarınız daha da artar" dedi.

Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da ayrılık
Sonraki Haber Karşıyaka'da sarı kart uyarısı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?