ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da sabah sporu keyfi

Karşıyaka’da sabah sporu keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da sabah sporu keyfi

Her yaşta sporu teşvik etmek ve vatandaşları fiziksel aktivitelere yönlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, baharın gelişiyle birlikte sabah sporunu açık alanlara taşıdı. Eğitmenler eşliğinde haftanın üç günü spor yapan Karşıyakalılar uygulamadan memnun kaldı.

Karşıyaka Belediyesi, sporu özendirmek ve Karşıyakalıların güne sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak amacıyla 'Sabah Sporu' uygulaması başlattı. Bostanlı Pazaryeri’nin karşısındaki Demokrasi Meydanı ile Girne Nazım Hikmet Parkı’nda gerçekleştirilen uygulamaya bir ayda yaklaşık bin kişi katıldı.

İki noktada da her hafta pazartesi, salı ve perşembe günleri yapılan sabah sporu, saat 08.30’da başlıyor. Eğitmenler eşliğinde açık havada açma - germe, aerobik ve step yapan Karşıyakalılar, güne zinde başlama imkanı buluyor. Her yaştan Karşıyakalı’nın büyük ilgi gösterdiği uygulama, yaz ayları sonuna kadar devam edecek.

Türkiye’nin ilk ‘Aktif Şehir’ unvanını kazandırdıkları Karşıyaka’da, sportif faaliyetleri daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her yaşta sporcuyu ve her branşta sporu destekliyoruz. Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah sporumuza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da '‘Roman havası’' esti
Sonraki Haber Piyanist Nihat Demirkol, İzmirlilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?