ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da '‘Roman havası’' esti

Karşıyaka’da '‘Roman havası’' esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da '‘Roman havası’' esti

Baharın müjdecisi Hıdırellez’i her yıl olduğu gibi yine coşkulu bir şenlikle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyakalıları sahile çekti. "Hıdırellez Bahar Şenliği"nde sahne alan Roman grupların göz kamaştıran şovları alanı dolduranlara keyifli saatler yaşattı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Bahar Şenliği, Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşti. Saat 20.30’da başlayan etkinliklerde İzmirli Seda, Kara Mahsun, Çalım Hüseyin ve Çılgın Cemal sahneye çıktı. Roman Ateşi Dans Grubu’nun gösterileri şenlik coşkusunu zirveye taşıdı.

Karşıyakalılar da bu eğlenceye ortak olmak için alandaki yerlerini aldı. Oyunlar oynayıp şarkılara eşlik eden, dilek balonları uçuran ve geleceğe dair en güzel dileklerini gökyüzüne gönderen Karşıyakalılar, baharı karşılamanın da mutluluğunu yaşadı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu hıdrellez ateşini yaktı, ''Laiklik zinciri''ne katıldı
Sonraki Haber Karşıyaka’da sabah sporu keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?