ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kombineler satışa çıkıyor

Karşıyaka'da kombineler satışa çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kombineler satışa çıkıyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Karşıyaka'da, yeni sezon kombineleri Pazartesi günü satışa çıkıyor.

Önümüzdeki sezon gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla Spor Toto 2. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka'da, yeni sezon kombineleri Pazartesi günü satışa çıkartılacak. Kombine fiyatlarını 200 lira olarak belirleyen yeşil kırmızılılar, satışları artırmak için Karşıyaka Çarşı içerisinde de stant kurarak kombine satışı gerçekleştirecek. Taraftarlar ayrıca KSK Store'lardan da kombine kart satın alabilecek.  

Tüm taraftarları kombine alarak takımlarına destek olmaya davet eden Mutlu Altuğ, "Şimdi taraftarımızın bizlere destek olma zamanı. Herkes semtine, takımına sahip çıksın. Bu zor günlerden hep birlikte çıkalım" dedi.

Kaf Kaf'ın bu sene mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de, Passolig zorunluluğu da bulunmuyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 17 Ağustos’u unutmadı
Sonraki Haber Kaf Kaf’a yeni sponsor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?