ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’a yeni sponsor

Kaf Kaf’a yeni sponsor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’a yeni sponsor

Yaşadığı maddi sıkıntıları aşmak adına kaynak arayışlarını sürdüren Karşıyaka’ya bir destek de, kentin tanınmış inşaat firmalarından Ayhan Gültekin İnşaat’tan geldi.

Yeni sezon öncesi tarihinin en büyük borcuyla karşı karşıya kalan ve maddi darboğazdan kurtulmak isteyen Karşıyaka, bu zor günleri aşmak için destek kampanyası da başlatmış fakat bu kampanyadan istediğini bulamamıştı.

Kulübün bu zor günlerinde duyarsız kalmayan Karşıyakalı iş adamı Ayhan Gültekin’in sahibi olduğu Ayhan Gültekin İnşaat firması, Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımına önümüzdeki sezon için forma sırt sponsoru oldu. Ayhan Gültekin’in kulübe her zaman destek olduğunu belirten Başkan Mutlu Altuğ, “Ayhan Gültekin İnşaat’a ve Ayhan Gültekin’in şahsına teşekkür ediyoruz. Bize her zaman destek oluyorlar. Bu sene de desteklerini esirgemediler” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kombineler satışa çıkıyor
Sonraki Haber Serbest bölgelere Bakan Zeybekci dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?