ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da kadınlar bu sefer sahada ter döktü...

Karşıyaka'da kadınlar bu sefer sahada ter döktü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kadınlar bu sefer sahada ter döktü...

8 Mart Dünya Kadın Emekçileri Günü'nü hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, Veteran Bayanlar Basketbol Turnuvası düzenledi. Bu kez sahada ter döken kadınlar, turnuva sonunda "Dostluk ve emek kazandı" mesajı verdi.

Mavişehir Arena'da gerçekleşen etkinlik Moonstar Dans Ekibinin muhteşem şovuyla başladı. İki veteran (ileri yaş) ve bir genç olmak üzere 3 takımın mücadele ettiği turnuva renkli görüntülere ve
çekişmeli anlara sahne oldu.  Karşıyaka Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Veteran Basketbol Takımı ile Smyrna Kadın Veteran Basketbol Takımı, genç takım olarak sahaya çıkan Menemen Belediye Spor’a zor anlar yaşattı. 10 dakikalık setler halinde oynanan maçlarda ortaya konan mücadele seyircilerden alkış aldı.

Çekişmeli anların yaşandığı karşılaşmalar sonunda her sporcuya günün anısına madalya verildi. Madalyalarını Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel’den alan sporcular turnuvada kazananın dostluk ve emek olduğunu söyledi.

Karşıyaka’nın bir spor kenti olduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 7’den 70’e tüm bireylerin spor yapması için çalıştıklarını belirtti. Başkan Akpınar “Veteranlar ile gençlerin bir araya geldiği turnuva hem kadın dayanışması hem de 8 Mart’ın ruhuna yaraşır bir etkinlik oldu. Turnuvaya katılan ve bu güzel heyecanı yaşatan tüm sporcuları kutluyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okul müdürleri sınavda ter döktü...
Sonraki Haber Akman: Önümüzdeki hafta takımın başında olacağım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?