ANA SAYFA > EĞİTİM > Okul müdürleri sınavda ter döktü...

Okul müdürleri sınavda ter döktü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okul müdürleri sınavda ter döktü...

Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli’de bulunan 161 okul müdürü sınavda ter döktü.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni çıkarılan yönetici atama yönetmeliği doğrultusunda Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli’de bulunan 172 okul ve kurum müdürü üç haftalık seminere alındı. Bu seminerlere devam eden 161 okul ve kurum müdürü sınava tabi tutuldular.
Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu’nda yapılan sınavda sınava giren müdürlerin heyecanlı oldukları dikkat çekti.
Müdürlerin müdürlük görevine devam edip etmeme konusunda yapılacak değerlendirmeye dâhil olması için bu sınavdan 45 ve üstü puan alması gerekiyor.  45 puan altında kalan müdürlerin ise bir sonraki sınavlara katılacağı öğrenildi.
Üç hafta süren seminerlerde Milli Eğitim Mevzuatında yapılan son değişiklerin ele alındığı belirtiliyor.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son değişiklikle okul ve kurum müdürlerinin görevlendirme yöntemi ile atandığı biliniyor.
Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da kadınlar bu sefer sahada ter döktü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?