ANA SAYFA > SPOR > Akman: Önümüzdeki hafta takımın başında olacağım

Akman: Önümüzdeki hafta takımın başında olacağım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akman: Önümüzdeki hafta takımın başında olacağım

İstanbul'da devam eden UEFA A Lisans Kursu'nda bulunan Karşıyaka teknik sorumlusu Ayhan Akman, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kurs yetkililerinden izin alarak İzmir'e geldi.

İstanbul'dan direkt Gaziantep'e geçmek yerine takımla birlikte hareket etmeyi tercih ettiğini söyleyen Ayhan Akman,  "Orduspor maçında olduğu gibi bu haftada tribünde olacağım. Ancak antrenör arkadaşlarıma güveniyorum. Önümüzdeki hafta takımın başındaki yerimi alacağım" dedi.

Play off hedefine ulaşmak için deplasmandan puan getirmeleri gerektiğini sözlerine ekleyen Akman, "En kritik sınavlarımızdan birine çıkacağız. Rakip Süper Lig tecrübesi olan oyunculara sahip. Kazanmayı onlardan daha fazla istemeliyiz" diye konuştu.

Karşıyaka'da üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle dün gece ateşi 40 dereceye çıkınca hastaneye kaldırılan ve serum tedavisi gören ön libero Onur Alkan Gaziantep'e götürülmeyecek. Başkan Fatih Diniz, Orduspor galibiyetinin primlerini dağıttıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kadınlar bu sefer sahada ter döktü...
Sonraki Haber Sunay Akın ile Gelişim'de bir gün

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?