ANA SAYFA > EĞİTİM > Sunay Akın ile Gelişim'de bir gün

Sunay Akın ile Gelişim'de bir gün

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sunay Akın ile Gelişim'de bir gün

Gelişim Koleji Türk Dili ve Edebiyat Bölümü her yıl gerçekleştirdiği “Edebiyat Söyleşileri” kapsamında şair ve yazar Sunay Akın’ı öğrencileri ve velileri ile buluşturdu.

Okulda gerçekleştirilen söyleşi bölümünde Gelişimli öğrenciler ile buluşan ünlü edebiyatçı, öğrencilerin 2.yarı yılda okudukları Geyikli Park ve İstanbul’un Nazım Planı kitapları hakkında ve hayata dair görüşlerini paylaştı. “Sizler aydınlığın kendisisiniz, karanlıktan korkmayın” sözleriyle devam ettiği söyleşide Mustafa Kemal Atatürk’ün lider ve geleceği ön gören kişiliğinden örnekler vererek tarihi doğru öğrenmemiz ile ancak gerçek bir millet olacağımızı belirtti. Söyleşi sonrasında kitaplarını imzalayan Sunay Akın, akşam gerçekleştirdiği “İki kitap bir Heves” adlı tek kişilik gösteriminde  Gelişim Koleji velileri ile öğrencileri ile bir araya geldi…Gösterim sonunda Gelişim Koleji öğretmenlerini sahneye davet edip alkışlayan Sunay Akın’a Okul kurucusu Serdar Öner tarafından  zeytin fidanı takdim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akman: Önümüzdeki hafta takımın başında olacağım
Sonraki Haber Cumhuriyet Kadınları Zübeyde Hanım Anıtı'na yürüyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?