ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da indirime hücum!..

Karşıyaka'da indirime hücum!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da indirime hücum!..

16-18 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka’da gerçekleşen indirim festivali, İzmir Outlet Shopping Fest, ziyaretçi akınına uğradı.

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde ziyaretçiler, giyimden mobilyaya, kozmetikten ev tekstiline, optikten oyuncağa sektörün önde gelen markalarını ve ihraç fazlası, depo satışı, stok fazlası ürünlerini indirimli olarak satın alma imkanına kavuştu.

Altı bin metrekare alan üzerinde yetmiş firmanın katılımıyla gerçekleşen İzmir Outlet Shopping Fest,  son gününde yine yoğun bir ilgi yaşarken; festivali değerlendiren Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler “Görünen o ki; maya tuttu ve başarılı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliğin hem bize, hem de İzmirlilere moral verdiğini düşünüyorum. Festivalin biz ihracatçılar için ayrı bir önemi daha vardı; memleketimizin tüketicisiyle buluşmamızı sağladı. İzmirlilerin ilgisi bizi çok sevindirdi” dedi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukadder Özden ise “Bizim firmamız da katılımcılar arasında idi. İzmir’de üretim yapan ve ülkemize artı değer kazandıran bir firma olarak hemşerilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizde büyük heyecan yarattı. Bu festivalin katılımcı sayısını artırarak sürdüreceğini ve gelenekselleşeceğini düşünüyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kapıcılardan Atilla Sertel’e sürpriz!
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor 2.ligi hedefliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?