ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor 2.ligi hedefliyor

Karşıyaka Belediyespor 2.ligi hedefliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor 2.ligi hedefliyor

Yeni oluşturulan branşlar ve kurulan takımlarla lig ve turnuvalarda fırtına gibi esmeye hazırlanan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, kadın takımıyla basketbola yeni bir soluk getirdi. Kulüp tarihinde ilk kez kurulan kadın basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele edecek.

Karşıyaka Belediyespor Kadın Basketbol Takımı; 2015 - 2016 Sezonu’nda Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde (KBBL) mücadele edecek 29 takımdan biri oldu. 7 Kasım’da başlayacak ligde yıldız sporculardan oluşan bir kadroyla mücadele edecek olan ekip, ilk maçında Urla Pera’ya konuk olacak. Yeşil - kırmızılılar, kendi grubunda ilk 6’da yer aldığı takdirde, Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi’ne yükselecek.

Kadın basketbol takımına başarılar dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor kulübümüzün tarihinde bir ilke imza atarak, kadın basketbol takımı kurmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çok yetenekli ve başarılı sporculardan oluşan ekibimizle, bu sezonda lig yolcuğumuza da başlıyoruz. Kadınlarımız her alanda olduğu gibi bu alanda da başarıya ulaşacaktır. Spora ve sporcularımıza tam destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da indirime hücum!..
Sonraki Haber Karşıyakalı okçu Türkiye Şampiyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?