ANA SAYFA > İZMİR > Kapıcılardan Atilla Sertel’e sürpriz!

Kapıcılardan Atilla Sertel’e sürpriz!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapıcılardan Atilla Sertel’e sürpriz!

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, çalışmaları sırasında ilginç sürprizlerle de karşılaşıyor.

Bu sürprizlerden biri de ellerinde ekmek sepetiyle Sertel’in önüne geçen kapıcılar oldu.

Uzun yıllardır oturduğu Bornova Kazım Dirik Mahallesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Atila Sertel’in yolunu çeviren kapıcılar, “Bizler gibi ekmeğinin peşinde koşan emekçilerin Ankara’daki sesi olacağına inancımız tam. Emekçinin dostu Cumhuriyet Halk Partisi’nin asgari ücretin 1500 lira olması yönündeki vaadini canı gönülden destekliyoruz” dediler.

Kendisine destek ve sevgilerini ileten kapıcılarla bir süre sohbet eden Atila Sertel, CHP’nin ayrıştırmadan, ötekileştirmeden toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, barışçıl bir politika yürüttüğünü belirterek, “Asgari ücretle yoksulluk sınırının altında yaşamaya zorlanan vatandaşlarımızın ekonomik anlamda daha rahat edeceği, altı milyondan fazla işsizimizin iş bularak evine ekmek götürebileceği, toplumun tüm bileşenlerinin alınterinin karşılığını alacağı bir Türkiye hayal ediyoruz. Biz çocuklarımızın, gençlerimizin, askerlerimizin öldürülmediği bir Türkiye istiyoruz. 1 Kasım bütün bunlar için önemli bir milat” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksek Lisans öğrencileri buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'da indirime hücum!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?