ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da emniyetine güç katacak 4 ATV motor görevde

Karşıyaka’da emniyetine güç katacak 4 ATV motor görevde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da emniyetine güç katacak 4 ATV motor görevde

Karşıyaka İlçe Emniyeti'nin gücüne güç katacak dört ATV araç göreve başladı.

Huzur ve güven ortamının korunması kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in katkıları ile Karşıyaka Emniyetine verilen ATV motorlar ile birlikte sahil bandı ve ara sokaklarda suç ve suçlarla mücadele etmek ve vatandaşın huzuru için önleyici ve caydırıcı tedbirler daha güçlü hale geleceği belirtildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü envanterine dahil edilen 20 ATV aracı ve 5 motosiklet için geçtiğimiz hafta Konak Meydanı'nda tören düzenlenmişti. 

İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Vali Elban, Suç ve suçlarla mücadele etmek ve vatandaşımızın huzuru için güvenlik birimlerimiz gece-gündüz, 24 saat görev yapıyorlar. Onlar bu görevi yaparken kabiliyetlerini ve kişisel gelişimlerini arttırmak için sürekli çalışma yapıyoruz. Bunun yanı sıra onları teknolojik malzemelerle de destekliyoruz. Bugün de sahil ilçelerinde görev yapacak 20 ATV'miz var. Daha hızlı hareket etmek için böyle bir araç teminine ihtiyaç duyuldu. Yerel imkanlarla İl Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarla 20 ATV aracı aldık. Motorize ekiplere önem veriyoruz. 20 ATV'nin yanı sıra yeni motosikletlerimiz de var. Memur arkadaşlarımızın kazasız, belasız görev yapmalarını temenni ediyorum” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğa dostu anaokulu
Sonraki Haber Azat Yeşil: Yönetim kurulu içinde hiçbir sorunumuz yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?