ANA SAYFA > SPOR > Azat Yeşil: Yönetim kurulu içinde hiçbir sorunumuz yok

Azat Yeşil: Yönetim kurulu içinde hiçbir sorunumuz yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azat Yeşil: Yönetim kurulu içinde hiçbir sorunumuz yok

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka’da yönetim kurulu içinde yöneticiler arasında fikir ayrılıkları olduğu ve son günlerde yönetim kurulu toplantılarının yapılmadığı iddia edilmişti.

Yeşil-kırmızılı kulüpte Başkan Azat Yeşil bu iddialara cevap verdi. Karşıyaka’nın başarılı olması için tüm yönetim kurulu üyelerinin büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Başkan Azat Yeşil, “Büyük camialarda kurumsal yapılar vardır. Bizde kulübümüzü kurumsal olarak yönetiyoruz. Yelken şubesi, futbol şubenin toplantısına girse, voleybol şube de basketbol şubenin toplantısına girse ne katkı sağlayacak. Tüm şubelerimiz kendi branşlarında sürekli temas ve toplantı halinde. Yönetim kurulu içinde hiçbir sorunumuz yok” dedi.

Başkan Yeşil: Kulüp imajı zarar görür
Bu tip açıklamaların kulüp imajına zarar verdiğini belirten Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil, “Yönetim kurulumuz içindeki tüm arkadaşlarımız aklı başında insanlar. Bu tip açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Bazı isimler çok çalışıyor bazı isimler ise az çalışıyor gibi algı yaratmak sadece kulübümüzün imajına zarar verir. Tüm yöneticilerimiz kulübümüzün başarılı olması için canla başla çalışıyor” ifadelerini kullandı.

KSK Başkanı Azat Yeşil: İlker Ergüllü ile sürekli görüşüyorum
Karşıyaka’da sportif işlerden sorumlu asbaşkan olarak görev yapan İlker Ergüllü’nün futbolun işleyişine karıştırılmadığı ve yönetim ile fikir ayrılığı olduğu iddia edilmişti. Yeşil-kırmızılı kulübün Başkanı Azat Yeşil, “İlker Ergüllü ile en son dün akşam görüştüm. Bugün de en az 2-3 kez daha mutlaka görüşürüm. Yönetim olarak başarıyı yakalamak için çalışıyoruz. Basketbolun yoğun bir maç trafiği vardı. İlker Ergüllü’de onlarla ilgilendi. Yönetim kurulu içinde herkes üzerine düşen görevini yapıyor. Futbol şube başkanımız Mustafa Taşova, iş için Gaziantep’teydi. Arabası ile Ankara’ya geldi. Tüm şube yöneticilerimiz kulübümüzün daha da ileri gitmesi için çabalıyor” diye konuştu.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da emniyetine güç katacak 4 ATV motor görevde
Sonraki Haber Vatandaşı sevindiren buluşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?