ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Çetin ve Temizkanoğlu Pazartesi imza atıyor

Karşıyaka'da Çetin ve Temizkanoğlu Pazartesi imza atıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Çetin ve Temizkanoğlu Pazartesi imza atıyor

Karşıyaka yönetimi, Sportif Direktör Recep Çetin ve Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu'yla pazartesi günü sözleşme imzalayacak.

 Yeşil kırmızılı kulüp, İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın desteğiyle bir yandan borçları eritirken diğer yandan jet hızıyla transferi bitirecek. Transfer görüşmelerini şimdiye kadar hem İstanbul hem İzmir'den yürüten Karşıyaka, listeleri birleştirecek, gelecek haftadan itibaren kulüp binasında imza töreni düznlenecek.

Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar, "Hedefimiz transferi hızla bitirip 1 Temmuz'da antrenmanlara tam kadro başlamak" dedi. Yeşil kırmızılı kulübe kısa sürede 2 milyon 386 bin TL bağışlayan işadamı Erdal Acar, transferde bütçeyi 10 milyon TL olarak belirlemişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Milletvekillerinden Karşıyaka İlçe Başkanlğı'na teşekkür ziyareti
Sonraki Haber Yurtdışı en iyi katılımcı proje İFK'nın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?