ANA SAYFA > EĞİTİM > Yurtdışı en iyi katılımcı proje İFK'nın

Yurtdışı en iyi katılımcı proje İFK'nın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yurtdışı en iyi katılımcı proje İFK'nın

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencileri Asrın Deryal ve Gülbeniz Hepdarcan EXPOCYTAR Proje Yarışmasında Yurtdışı En İyi Katılımcı Proje ödülünü kazandı.

4 - 6 Haziran 2015 tarihleri arasında Arjantin’de düzenlenen yarışmaya, Güney Amerika ülkelerinden Peru, Kolombiya, Brezilya, Meksika ve Şili toplam 18 proje ile katılırken Türkiye’den sadece İFK’lı Asrın Deryal ve Gülbeniz Hepdarcan proje öğretmenleri Viki Kalderon ile birlikte ülkemizi temsil ettiler. Asrın ve Gülbeniz  “Museum Educates but It’s not a School: We are Transmitting the Past to the Future”  isimli projeleriyle katılımcılar arasında en iyi projeye verilen “Mention Special”   ' Yurtdışı En iyi Katılımcı Proje' ödülünü ülkemize getirmeyi başardılar.

İzmir Özel Fatih Koleji Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Karademir, Asrın ve Gülbeniz’i başarılarından dolayı tebrik ederek,  Türkiye’ de tek proje bölümünün İFK’ da bulunduğunu belirtti. Ümit Karademir yönetiminde proje ekibimizde Viki Kalderon, Melda Doğanata, Cansu İlke Kuru, Alper Bayram, Meltem Gönülol Çelikoğlu ve Hale Deneçli görev almaktadır. Etik kurallar doğrultusunda öğrenci merkezli çalışmaktayız. Bilimsel çalışmayı öğrencilerimize öğreterek onların ilgi alanlarına yönlendiriyoruz. Böylece küçük yaşta bilim insanları yetiştiriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Çetin ve Temizkanoğlu Pazartesi imza atıyor
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?