ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da bir dernek daha kuruldu

Karşıyaka'da bir dernek daha kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bir dernek daha kuruldu

Karşıyaka’da farklı alanlarda çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarına bir yenisi daha eklendi.

Hizmetlerde “birleştirici” olmayı hedefleyen bir dernek daha kuruldu. Karşıyaka Karadenizliler Derneği başkanlığını uzun yıllar yaptıktan sonra buradaki görevini bırakan işadamı Yaşar Yılmaz, KARGÜÇ’ü kurdu. Karşıyaka Toplumsal Dayanışma ve Paylaşım Derneği KARGÜÇ’ün Başkanı Yaşar Yılmaz, derneğin Karşıyaka’nın gücü olacağını belirterek Atatürk ilkelerine bağlı, birlik, beraberlik ve barış içinde bir yaşam amaçladıklarını söyledi.

Derneğin kuruluşu nedeniyle bir yemek düzenleyen Yaşar Yılmaz, Karşıyaka’ya hizmetleri nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile geçmiş dönem başkanlarından Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak’a plaket verdi.  Yaşar Yılmaz konuşmasında “Kimseyi ötekileştirmeden hizmet üreteceğiz, eğitime büyük önem vereceğiz. Bu amaçla Karşıyaka Belediyesi’nin “ Karşıyaka’nın Filizleri” kampanyasına katkıda bulunup öğrenci okutacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kendi işini kurmak isteyene 30 bin lira hibe
Sonraki Haber Dario Moreno şarkılarıyla anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?