ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da baltalı saldırı

Karşıyaka'da baltalı saldırı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da baltalı saldırı

bir hafta önce askerliğini tamamladığı öğrenilen Fikret Çoramık (21), evinin bahçesinde baltalı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Çoramık’ın hayati tehlikesi bulunuyor.

 Olay, saat 02.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak numara 11'de meydana geldi. İstanbul'da vatani görevini yapan 21 yaşındaki Fikret Çoramık, 1 hafta önce askerlik görevi bitince İzmir'deki ailesinin yanına döndü. Fikret Çoramık, bugün saat 01.00 sıralarında arkadaşları ile buluşmak için evden dışarı çıktı. Yaklaşık 1 buçuk saat sonra, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce balta ile dövülen Çoramık evinin bahçesinde, ailesi tarafından bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Fikret Çoramık'ı ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastaneye ölü olarak getirilen Çoramık, doktorların yaptığı müdahale sonucu hayata döndürüldü. Yapılan incelemede Fikret Çoramık'ın sırt kısmından geniş balta yarası, sağ ve sol omuz, kafa tası ile yüzünde derin kesi izleri olduğu tespit edildi. Yoğun bakımda tedavi altında alınan Fikret Çorakım'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Fikret Çoramak'ın bulunduğu bahçede inceleme yapan polis ekipleri, kavgada kullanılan baltayı buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken kaçan kimliği belirsiz kişi yada kişileri bulmak için çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan yine Türkiye'de bir ilk: Oda Orkestrası
Sonraki Haber Diniz: Yalı'daki tesisleri kaptırmayalım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?