ANA SAYFA > SPOR > Diniz: Yalı'daki tesisleri kaptırmayalım

Diniz: Yalı'daki tesisleri kaptırmayalım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diniz: Yalı'daki tesisleri kaptırmayalım

Karşıyaka'ya TOKİ tarafından yapılacak yeni stat için kulüp yönetiminin alternatif olarak Çiğli'deki araziyi önermesi tartışmalara yol açarken, Başkan Fatih Diniz kulüp binasının bulunduğu Yalı'daki tesisi ve stat arazisini kaptırmamaları gerektiğini söyledi.

Karşıyaka'nın bir an önce yeni stadına kavuşması gerektiğini dile getiren Başkan Diniz, "Yalı'ya stat yapılmasını istemiyormuşuz gibi bir hava yaratılıyor. Bunu en çok isteyen biziz. Konuyla gereğinden fazla ilgileniyoruz. Ancak Yalı'da ruhsat sorunu çözülecek gibi değil. Kanun ve nizamlara uygun yer olarak Çiğli'yi önerdik. Aksi takdirde uzun yıllar stadımıza kavuşamayacağız" dedi.

Çiğli'de yapılacak yeni stadın kulüp için önemli bir gelir kaynağı haline geleceğini ifade eden Başkan Diniz, Yalı'daki tesis ve arazinin de kulüpte kalması gerektiğini belirtirken de şöyle konuştu: "Kulüp binamızı taşımadan, eski stat arazisine spor salonu ve kapalı yüzme havuzu yapıp altyapımıza kazandırmalıyız. TOKİ'nin bu araziyi ele geçirme gibi bir düşüncesi yok ama zaman ne gösterir bilinmez. Amatör branşlarımız için bu alanı iyi değerlendirmeliyiz."

"Bucaspor bize kızsa 2 yıl stat bulamayacağız" diyen Fatih Diniz, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç'ın İzmir'e gelip incelemelerde bulunacağını kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da baltalı saldırı
Sonraki Haber Bostanlıspor, Selçuklu Belediyespor engelini de aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?